Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι πάντα οι καλύτερες. Αυτή την αρχή ακολουθεί η εταιρεία Royal Paints.

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία η οποία δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα χρώματος αποκλειστικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Πώς το καταφέρνει αυτό; Διαθέτοντας την τεχνογνωσία ενός ειδικού στη βιομηχανία χρωμάτων και ταυτόχρονα έχοντας ένα ευέλικτο σχήμα και μέγεθος έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει κάθε είδους προϊόντα χρώματος.

Η Royal Paints έχει μακρά εμπειρία στην εξυπηρέτηση εξειδικευμένων αναγκών σε χρώματα. Διαγράμμισε την Ιονία και τη Νέα Οδό με απόλυτη επιτυχία, δημιουργώντας προϊόν με την ανώτατη διεθνή πιστοποίηση P7. Παίρνοντας μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Fraport, της Cosco, της ΕΛΑΙΣ, της COCA COLA 3E, της ΕΛΒΑΛ, κ.ά.

Ένα σημαντικό συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι οι τιμές της είναι ανταγωνιστικές αφού δεν υπάρχουν μεσάζοντες.

Η εμπειρία που διαθέτει η Royal Paints στην ανάληψη πολύ απαιτητικών έργων, εγγυάται ότι είναι σε θέση να παρέχει τις ιδανικές λύσεις για κάθε χώρο ξενοδοχείου, όπου κι αν βρίσκεται αυτό, όποιες ανάγκες κι αν έχει.

Οι ειδικοί της Royal Paints θα μελετήσουν τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας και θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση. Και θα τη δημιουργήσουν από την αρχή, μόνο για εσάς! Δημιουργούν χρώματα, μονωτικά, βερνίκια, χρώματα γηπέδων, χρώματα διαγράμμισης.

Έτσι είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος αλλά και την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.