Στη σημερινή digital εποχή, η ταχύτητα και η αμεσότητα αναμένεται να προσφέρει τεράστια οφέλη για κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση που θέλει να βρίσκεται στον… 21ο αιώνα. Κάποτε με ένα PC και ένα κλασικό POS μπορούσατε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή, όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η αλληλεπίδραση και η σχέση που αναπτύσσετε με τους πελάτες σας είναι σήμερα το A και το Ω και γι’ αυτό τα Point of Sales της HP είναι τα τερματικά που χρειάζεται το ξενοδοχείο σας, καθώς προσφέρουν αμεσότητα, ευελιξία και κυρίως ασφάλεια…

Η HP έχει να μας προτείνει δύο POS, τα οποία αναμένεται να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και τους πελάτες σας πιο… χαρούμενους!

HP Engage One All-in-One

Σχεδιασμένο για να εντυπωσιάζει και με λειτουργίες που πραγματικά μπορούν να ωφελήσουν εσάς και την ξενοδοχειακή επιχείρηση σας, το HP Engage One All-in-One δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ως ένα μικρό τεχνολογικό κομψοτέχνημα. Προσφέροντας ισχυρή επεξεργασία, εύκολη προσαρμοστικότητα, υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, στιβαρή ασφάλεια και προστατεύοντας πλήρως τις συναλλαγές του πελάτη, είναι βέβαιο ότι το Engage One AiO της HP περνάει σε νέα εποχή τα τερματικά Point of Sales!

 

HP Engage Go Mobile

Ο τομέας του mobility είναι πολύ σημαντικός για όλα τα σημερινά τερματικά Point of Service και το HP Engage Go Mobile εστιάζει στη δυνατότητα να μετακινείστε ελεύθερα και με χαρακτηριστική άνεση. H μοντέρνα αισθητική, το αποσπώμενο display, οι πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, η μέγιστη ασφάλεια και ο συνδυασμός της αυτονομίας με την υψηλή ταχύτητα καθιστούν το Engage Go Mobile ένα απαραίτητο πολυεργαλείο που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας. Για την απόλυτη εμπειρία χρήσης εν κινήσει, το HP Engage Go Mobile είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια!

Μάθετε πού θα βρείτε τις λύσεις HP Point of Sale (POS) εδώ