Οι καινοτόμες τεχνολογίες έχουν δώσει νέα διάσταση στη χρήση των τηλεοπτικών οθονών στα ξενοδοχειακά δωμάτια. Οι επισκέπτες πλέον να παρακολουθούν τα πάντα από την τηλεόραση: ζωντανά προγράμματα, video on demand, πληρωμή ανά προβολή (pay per view) μέχρι streaming περιεχόμενο από τις κινητές συσκευές τους.

Οι τηλεοράσεις πλέον είναι σε θέση να διαθέτουν Hotel Menu, μέσα από το οποίο μπορείτε να ενισχύσετε την προβολή και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου. Διαμορφώνετε την οθόνη υποδοχής με όποιο μήνυμα καλωσορίσματος επιθυμείτε ενώ μπορείτε να δώσετε χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες σας, όπως για τον καιρό, τις ώρες πτήσεων, τα τοπικά αξιοθέατα, αναβαθμίζοντας την εμπειρία τους.

Επιπλέον, η δυνατότητα του hotel menu, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε κεντρικά όλες τις τηλεοράσεις. Τις συντονίζετε, επιβλέπετε το περιεχόμενό τους, αντιγράφετε τον περιεχόμενο από τη μια στην άλλη, καθορίζετε το ανώτατο όριο ήχου, κλειδώνετε το κεντρικού μενού ρυθμίσεων των καναλιών και πολλά ακόμα.

Οι επισκέπτες κάνουν τα πάντα από την τηλεόραση: παρακολουθούν προγράμματα ζωντανά, video on demand ή και streaming περιεχόμενο από τις κινητές συσκευές τους

Επιπλέον, οι εφαρμογές που είναι κατασκευασμένες για πλατφόρμες τηλεόρασης επιτρέπουν στους επισκέπτες να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες προσφορές τους, όπως η παραγγελία room-service, η ζήτηση αυτοκινήτου ή το check-out μέσω της τηλεόρασης.

Οι νέες τηλεοράσεις επιτρέπουν στους επισκέπτες των ξενοδοχείων να εκπέμπουν περιεχόμενο από τις κινητές τους συσκευές (οποιουδήποτε λειτουργικού, Android / IoS / Windows) προς τις οθόνες των δωματίων τους. Έτσι οι επισκέπτες παρακολουθούν το περιεχόμενο που έχουν συνηθίσει, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται.

Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα λευκών και μαύρων τηλεοράσεων προκειμένου να επιλέξετε ανάλογα με την αισθητική των δωματίων σας. Η τεχνολογία απεικόνισης συνεχίζει να εξελίσσεται με τις οθόνες OLED και LED 4K, οι οποίες πλέον καθίστανται διαθέσιμες και οικονομικότερες καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες λανσάρουν πάνελ 4Κ τόσο για οικιακούς όσο και για εμπορικούς καταναλωτές.