ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ύπνου στους επισκέπτες σας, τους προσφέρετε την ενέργεια που χρειάζονται για να απολαύσουν τη διαμονή τους αλλά και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες του καταλύματος (εστιατόριο, γυμναστήριο, κολύμπι, bar κ.λπ.).

Ωστόσο για τον ξενοδόχο, η επιλογή ενός σωστού τύπου στρώματος ενέχει μεγαλύτερες προκλήσεις από το στρώμα που επιλέγει κάποιος για το σπίτι του. Το ξενοδοχειακό στρώμα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει οποιονδήποτε πελάτη, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αποδίδει τα μέγιστα της απόδοσής του.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι λύσεις που προσφέρει η αγορά είναι πολλές: στρώματα από φυσικά υλικά, χειροποίητα στρώματα, ανωστρώματα, αδιάβροχα και βραδυφλεγή υφάσματα και εσωτερικά υλικά, μονά στρώματα που ενώνονται για να γίνουν εύκολα διπλά.

Τα βασικά τους χαρακτηριστικά όμως είναι η ανατομικότητα και η ορθοπεδικότητα των στρωμάτων τα οποία προσαρμόζονται στις καμπύλες του σώματος, διατηρώντας τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση.

Με βάση έρευνες, περίπου οι μισοί επισκέπτες ξενοδοχείων προτιμούν μέτριας σταθερότητας στρώμα και οι άλλοι μισοί σκληρό. Μόνο μια μικρή μειοψηφία να προτιμά το μαλακό.

TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΝΟΥ

Οι εταιρείες στρωμάτων δίνουν τη λύση για κάθε ξενοδοχειακή ανάγκη. Πριν επιλέξετε όμως αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, δείτε τι συστήνουν οι ειδικοί:

  1. Επιλέξτε ξενοδοχειακά κρεβάτια και στρώματα καθώς κατασκευάζονται με ειδικές προδιαγραφές για μεγαλύτερη αντοχή σε βάθος χρόνου. Επιπλέον πληρούν όλα τα στάνταρ ασφαλείας, όπως για παράδειγμα, διαθέτουν βραδύκαυστες επιφάνειες.
  2. Τα ψηλά στρώματα (30-35 cm ύψος) είναι πιο άνετα και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο «πλούσιο».
  3. Προσθέστε ανώστρωμα, ιδανικά ενσωματωμένο με το στρώμα, που να αφαιρείται με φερμουάρ για να πλένεται.
  4. Για ευελιξία, μπορείτε να επιλέξετε μονά κρεββάτια με στρώματα που ενώνονται με φερμουάρ για μετατροπή σε διπλό. Μπορείτε να προσθέσετε είτε διπλό ανώστρωμα είτε μονά με φερμουάρ.
  5. Προσθέστε αδιάβροχα καλύμματα που προστατεύουν το στρώμα από οποιοδήποτε ατύχημα.
  6. Υπάρχουν στρώματα με σκληρή και μαλακή πλευρά για εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής.