Γιατί να συμμετέχετε

Η έκδοση Greek Hotelier αποτελεί την επίσημη έκδοση των Ελλήνων Ξενοδόχων.

Αποστέλλεται συστημένα σε όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων – μέλη της ΠΟΞ.

Εκδίδεται 3 φορές το χρόνο με συνολικό τιράζ 20.000 αντίτυπα.

Οι συνεργάτες μας προβάλλονται μέσα από καταχωρήσεις διαφόρων διαστάσεων καθώς και με advertorials που συγγράφει η έμπειρη συντακτική μας ομάδα, η οποία διαθέτει πολυετή εξειδίκευση στον τουριστικό κλάδο.

Παράλληλα, το website στο οποίο βρίσκεστε, αποτελεί την ηλεκτρονική μορφή της έκδοσης και δίνει πολλαπλές δυνατότητες προβολής στους επιχειρηματίες που ήδη συνεργάζονται ή ενδιαφέρονται  να συνεργαστούν με τον ξενοδοχειακό κλάδο:

  • Παραγωγή περιεχομένου (native ads). Η νέα εποχή επικοινωνίας με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επιβάλλει την εταιρική παρουσία μέσα από πρωτότυπο και στοχευμένο περιεχόμενο. Η διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά του τουρισμού στην Ελλάδα ανοίγει ευκαιρίες δραστηριοποίησης σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών επιχειρήσεων. Οι εταιρείες που θέλουν να προσεγγίσουν την Ξενοδοχειακή βιομηχανία πρέπει να μιλήσουν στη “γλώσσα” της.
    Δείτε ένα native ad και το layout που παρέχουμε εδώ.
  • Banners. Επιλέξτε το χρόνο και τη θέση του banner σας που θα οδηγεί στην ιστοσελίδα που θέλετε εσείς.
  • Interviews. Επικοινωνήστε τις υπηρεσίες σας προς τους Έλληνες ξενοδόχους μέσω συνέντευξης του προσώπου της επιλογής σας σε εξειδικευμένο τουριστικό συντάκτη μας.
  • Και πολλές άλλες Taylor made ενέργειες

Η ηλεκτρονική έκδοση αποστέλλει τακτικό ενημερωτικό newsletter σε όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων – μέλη της ΠΟΞ, με περιεχόμενο:

  • Νέα ΠΟΞ
  • Τάσεις της τουριστικής αγοράς
  • Νέα Προμηθευτών

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τους τρόπους συνεργασίας συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα: