Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο τουρισμού, συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου με τον Υπουργό τουρισμού κο Θεοχάρη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Νίκος Χαλκιαδάκης παρέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις της Ένωσης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις εκκρεμότητες που παρουσιάζει το θέμα της Thomas Cook. Ο Υπουργός παρουσίασε τις θέσεις της Κυβέρνησης στο θέμα, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις κινήσεις που γίνονται για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Αποτέλεσμα εικόνας για ένωση ξενοδόχων ηρακλείου

Παρουσίασε δε τις πρωτοβουλίες που παίρνει το Υπουργείο για την επιμήκυνση της σεζόν, με τις θέσεις του να συζητιούνται εκτενώς με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης  κο Μανώλη Μανούσο που έχει υψηλή εξειδίκευση στο ζήτημα.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων παρουσίασε τις συνεργασίες της Ένωσης και τον στόχο που έχει να αποτελέσει εφαλτήριο ενός βραχίονα, κατανόησης και ανάπτυξης της ευρύτερης οικονομίας γύρω από τον άξονα της φιλοξενίας.

Ο Γενικός γραμματέας κος Αγγελόπουλος Αλέξανδρος παρουσίασε τέλος, τα μελλοντικά σχέδια που αφορούν την αρμονική συνύπαρξη των ξενοδοχείων με την κοινωνία, το περιβάλλον και τον άνθρωπο.